Over Justine Marcella

JUSTINE MARCELLA

 

Al groeide ik op naast paleis Soestdijk en smulde ik van de Sissi-films, bewonderde ik Grace Kelly en keek ik dagelijks of ik koningin Juliana kon spotten in een galajurk, het royalvirus besmette mij pas echt in 1998.

Sindsdien volg ik de internationale vorstenhuizen op de voet, met natuurlijk de nadruk op de Oranjes. Na 12 jaar reportages gemaakt te hebben voor TV (oa. Blauw Bloed), maakte ik in januari 2012 de overstap naar het tijdschrift Vorsten.

 

Daarnaast ben ik met veel plezier commentator bij diverse radio- en televisieprogramma's om koninklijke gebeurtenissen te duiden.


PS. Geloof Wikipedia niet altijd, ik heb nooit bij Goedemorgen Nederland gewerkt, ben er alleen met veel plezier af en toe te gast. 

WE GO WAY BACK: THE ROYALS AND ME

 

Sinds 1994 mag ik me professioneel journalist noemen. Wanneer er iets koninklijks op de agenda stond, werd ik er op uit gestuurd. Zo interviewde ik toen al (een piepjonge) Paul Rem. Royalty was toen nog niet zo'n sexy onderwerp en ik had regelmatig het rijk alleen. Vanaf 1998 is het Koninklijk Huis officieel mijn 'ding'. Ik was de enige Nederlander die het pasverloofde paar in België sprak, en het huwelijk van prins Edward en zijn Sophie op Windsor was mijn eerste koninklijk huwelijk. En oja, die beelden van Máxima in een wit jurkje, dansend op een bruiloft? Die heb ik naar Nederland gehaald. Kortom, ik ben nog lang niet klaar en kan toch al terugkijken op vele koninklijke hoogtepunten! 

 

Met jou wil ik graag social zijn! Like mijn pagina's...

Service met een kapitaal! 

 

Of je nu een lezer bent van Vorsten, of een klant van Chosen by Justine Marcella: Service schrijf ik met een kapitaal. 

Pas wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook! Wat Service voor mijn webshop betekent, lees je bij veelgestelde vragen!

Laatste nieuws

 

Naast de lijn 'Chosen by Justine', is er nu ook een collectie 'Made by Justine'. Mooie materialen als edelstenen en antieke kralen verwerk ik tot 'pareltjes voor het oor'. Maar ik maak ook armbanden en kettingen. Daarnaast zijn ook broches en ringen te vinden, selecteer op categorie om het jezelf makkelijk te maken.  

 

Get in Touch

 

Mijn privé-adres blijft op verzoek van mijn kinderen privé. Maar er zijn legio andere manieren om contact te houden! 

Email: chosenbyjustine@gmail.com