About me

Justine Marcella


Al groeide ik op naast paleis Soestdijk en smulde ik van de Sissi-films, bewonderde ik Grace Kelly en keek ik dagelijks of ik koningin Juliana kon spotten in een galajurk, het royalvirus besmette mij pas echt in 1998.

Sindsdien volg ik de internationale vorstenhuizen op de voet, met natuurlijk de nadruk op de Oranjes. Ik heb dat gedaan voor SBS6, BlauwBloed en Vorsten. 

Daarnaast ben ik met veel plezier commentator bij diverse radio- en televisieprogramma's om koninklijke gebeurtenissen te duiden.


PS. Geloof Wikipedia niet altijd, ik heb nooit bij Goedemorgen Nederland gewerkt, ben er alleen met veel plezier af en toe te gast.

MORE ON INSTAGRAM

Sinds 1994 werk ik als  journalist en ga ik naar koninklijke evenementen. Royalty was toen nog niet zo'n sexy onderwerp en ik had regelmatig het rijk alleen. Vanaf 1998 is het Koninklijk Huis officieel mijn 'ding'. Van sprookjeshuwelijken tot inhuldigingen, van geboortes tot staatsbezoeken, ik volg het op de voet.  En ja, die beelden van Máxima in een wit jurkje, dansend op een bruiloft? Die heb ik naar Nederland gehaald. Kortom, ik ben nog lang niet klaar en kan toch al terugkijken op vele koninklijke hoogtepunten!

The royals and I..

We go way back

Met veel plezier geef ik lezingen op locatie of treed op als spreker/dagvoorzitter. 

MORE ON FACEBOOK

'A wise girl knows her limits, a smart girl knows that she has none.'

Marilyn Monroe

The level of detail, expertise, theory, and genuine craftsmanship that has gone into this course is incredible. It's well worth the investment and more. John's knowledge and production value are amazing—I'm so glad I joined!

VICTOR MILLER
COMPANY NAME