Sieraden

Sieraden waar je blij van wordt!


Ik maak en verkoop met veel liefde sieraden om jou te laten schitteren!

Justine


ABOUT


Naast de lijn 'Chosen by Justine', is er nu ook een collectie 'Made by Justine'. Mooie materialen als edelstenen en antieke kralen verwerk ik tot 'pareltjes voor het oor'. Maar ik maak ook armbanden en kettingen. Daarnaast zijn ook broches en ringen te vinden, selecteer op categorie om het jezelf makkelijk te maken.  

DELIVERY

WORLD WIDE

Selecteer je land bij het afrekenen!

 
 

Veelgestelde vragenWAAROM VERPAK JE DE SIERADEN IN KARTONNEN DOOSJES?

Deze doosjes passen door de brievenbus en bieden wat extra bescherming. Wanneer ik andere doosjes zou gebruiken die niet door de brievenbus passen, worden de prijzen hoger. En dat wil toch niemand?

  

IK VIND DE OORBELLEN NIET MOOI, WAT NU?

Dat is natuurlijk vooral jammer, want de sieraden zijn bedoeld om blij te maken. Terug sturen dus! Maar neem eerst even  contact op door een mailtje te sturen naar chosenbyjustine@gmail.com en zet in de onderwerpregel het bestelnummer. Retourneren kan tot 2 weken na levering. Het product moet in nieuwe staat verkeren en in orginele verpakking zitten.

Zodra de retour is ontvangen, geïnspecteerd en goedgekeurd, zal de terugbetaling worden verwerkt, en zal er automatisch een bedrag op je creditcard of oorspronkelijk betaalmiddel worden gecrediteerd, binnen een bepaald aantal dagen. Maar let op: Bij terugbetaling worden verzendkosten niet terugbetaald.

 

KAN IK DE OORBELLEN PERSOONLIJK AFHALEN OF TERUGBRENGEN?

Ik ben dol op mijn klanten, maar vanwege de privacy van mijn gezin, is persoonlijk langskomen NIET toegestaan. Dus graag opsturen met vermelding van het bestellingsnummer naar: Chosen by Justine, Jan Luijkenstraat 94, 2026 AJ HAARLEM.  

De verzendkosten zijn voor rekening van de retourzender.

 

PRIVACYBELEID

WAT DOEN WE MET UW GEGEVENS?

Wanneer u iets in onze winkel koopt, als onderdeel van het aankoop- en verkoopproces, verzamelen we de persoonsgegevens die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Wanneer u in onze winkel rondkijkt, ontvangen we automatisch het IP-adres van uw computer en komen we meer te weten over uw browser en besturingssysteem. Wij verkopen uw gegevens nooit door!