Contact

ONLINE ZO DICHTBIJ


Op Instagram heb ik twee accounts (één waarin mijn leven deel, en één waarin ik mijn nieuwe sieraden laat zien), en op Facebook heb ik er zelfs drie! Ik heb een pagina voor mijn sieraden, een pagina over mijn koninklijke werk en een privé-pagina. Die laatste houd ik ook echt privé, op verzoek van mijn kinderen. Natuurlijk ben ik ook actief op Twitter en heb ik een rijk gevuld youtube-kanaal.

Kortom, ik ben niet te missen en vind het fantastisch om jou online te ontmoeten!

P.S. Ben je al lid van mijn nieuwsbrief?

Neem contact op



 
 
 
 

JULLIE FEEDBACK

FEESTJE


“Justine is een sprankelend persoon en dat zie je terug in haar sieraden. Ik heb onder andere roze bloemoorbellen gekocht. Ze dragen fijn qua haakje (gewicht en materiaal) en blijven mooi glanzen. Kortom: een feestje

in mijn oren”

Josine Drogendijk

ModekoninginMaxima

SUPER

“Ik heb onlangs prachtige oorbellen besteld bij Justine. Zeer mooie kwaliteit ! Het betalen en versturen ging super ! Ik weet zeker dat ik hier nog een x ga bestellen!!”

Patricia Gerssen-Gerritse


CLASSY & BETAALBAAR

“Ik bewonder al langer de stijl van Justine bij RTL Boulevard. Via haar Instagram-account ontdekte ik deze webshop! Wow, de keuze is reuze. En allemaal even classy en vooral betaalbaar! Ik hoop dat Justine ook ooit kleding gaat verkopen!”

Judy van der Heide