Mijn ondernemende vrienden

In de spotlight


Als telg uit een ondernemersfamilie, draag ik moedige mensen die een zaak beginnen een warm hart toe. Ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is om de weg naar de klant te vinden. Een van onderstaande bedrijfjes weet ik dat ze dat wél verdienen. Daarom zet ik ze hier in de spotlights.

Van huis naar THUIS


Michelle Stobbe is dé binnenhuis adviseur.


Ruimte en kleur: Michelle is dé specialist op het gebied van interieur.  Interieurs inrichten is haar passie én talent.Daarnaast runt Michelle de leukste Brocante van Nederland.  Iedereen interieur verdient een advies van Michelle en  een item van Binnen en Zoo.

 


DE LEKKERSTE FRANSMAN


Tongstrelende gerechten.


Florent heeft in verschillende restaurants in Europa gewerkt en kookt nu thuis voor jou! Je kunt gerechten bij hem ophalen, maar je kunt hem ook inhuren om bij jou thuis zijn magische recepten klaar te maken voor jouw gasten. Zijn Franse accent geven de gerechten net die je ne sais quoi!KUNST IN DE KEUKEN


Exclusieve snijplanken


Henrico Spaan is een ware houtkunstenaar en werkt alleen met hout van de allerhoogste kwaliteit. Henrico schuurt en schaaft net zo lang totdat het hout zijn beste gezicht toont. Vervolgens worden er prachtige én verrassende combinaties gemaakt met de diverse houtsoorten.Beauty to the max


Melany Molenaar houdt mijn huid in top conditie.


Melany geeft fantastische huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Haar bindweefsel- massages hebben mijn huid strakker en gezonder gemaakt. Haar beautyproducten van Comfort Zone dragen ook zeker bij aan die verbetering.