Vlog by Justine

High Society! Welke gynaecoloog is casanova en welke dame liep met tijgers door Venetië?

Tentoonstelling Rijksmuseum


Het Rijksmuseum presenteert van 8 maart tot en met 3 juni 2018 High Society. Negenendertig levensgrote portretten van machtige vorsten, excentrieke aristocraten en puissant rijke burgers door de grote meesters uit de kunstgeschiedenis.

Koning Willem-Alexander bakt pannenkoeken en koningin Máxima in de catering!


NLDoet


Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima hebben in ’t Hofland in Pijnacker samen met vrijwilligers een lunch verzorgd voor ouderen en oudhollandse spelletjes met hen gespeeld.

Wie nam nou het initiatief? Maxima of Mathilde?


Staatsbezoek Belgie aan Nederland


Mathilde en Máxima zijn niet alleen koninginnen, ze zijn ook vriendinnen en maken tijd voor hun fans! Ik stond er met mijn neus boven op!

Een Koninklijke familie in Parma bij intieme doop prins Carlos


Doop


Prins Carlos junior is gedoopt in het Italiaanse Parma. Koning Willem-Alexander is peetvader en heeft natuurlijk zijn gezin meegenomen. Maar er is nog meer familie van dit kleine prinsjes.

Designed for Oranje


Mode


Couturier Frans Hoogendoorn is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Hij is van oudsher gelieerd aan hof, adel en diplomatie, en daardoor ook met de internationale modewereld.Zijn tijdloze creaties met internationale allure worden gedragen door vooraanstaande vrouwen, onder wie verschillende leden van het Koninklijk Huis.

Willem-Alexander en Máxima in Japan


Staatsbezoek


 Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brachten in oktober 2014 een staatsbezoek aan Japan. Ze deden dat op uitnodiging van de Japanse regering.  Keizerlijke én koninklijke pracht&praal.

Copyright @ All Rights Reserved